• Contacta amb el teu professional de la neteja

La plataforma de serveis de neteja núm. 1 a Catalunya i Andorra

NOVA CLEAN és la primera plataforma a internet dedicada exclusivament als serveis de neteja, que connecta als usuaris amb les empreses de neteja sòcies de Nova Clean que operen a la seva àrea a Catalunya.

Un soci a la seva àrea

A diferència d'altres plataformes conegudes, seran contactats per una única empresa socia seleccionada per Nova Clean, que treballa sota contracte amb Nova Clean i opera a la seva zona.

Estem al seu servei per a la neteja de cases i apartaments molt bruts, per al desallotjament de cases atapeïdes i per a les neteges per síndrome d'acumulació o les neteges extremes.

Són professionals de la neteja i s'estan preguntant com trobar treballs de neteja? Llavors contacteu-nos.

Neteja i desinfecció extrema

L'empresa sòcia de Nova Clean ofereix una àmplia gamma de serveis, incloent neteges després d'una mudança, neteges extremes com la desinfecció d'habitatges insalubres, restauració i neteja després d'un dany o les neteges post mortem (descontaminació de cases i locals després d'un decés). Estem aquí per ajudar-vos a trobar la solució de neteja adequada. Nova Clean ofereix serveis de neteja post incendi i inundació a tota Espanya. Esteu buscant una empresa de neteja d'aparcaments per al vostre edifici d'apartaments o centre comercial? Esteu interessats en una empresa de neteja d'alfombres? Contacteu a Nova Clean.

Pressupost gratuït

Després de la vostra sol·licitud a través del lloc web, el nostre soci es posarà en contacte amb vosaltres i us enviarà un pressupost gratuït per correu electrònic amb una proposta de cita segons la vostra disponibilitat.

Servei de neteja de la llar
Nova Clean Group

NOVA CLEAN primera plataforma web de serveis de neteja a Catalunya

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ÀREA D'INTERVENCIÓ


© NOVA CLEAN® - TOTS ELS DRETS RESERVATS | CONTACTETERMES I CONDICIONS

El nom comercial NOVA CLEAN és una marca registrada i protegida. Qualsevol representació total o parcial d'aquest lloc, la còpia d'imatges, logotips, ús de la marca NOVA CLEAN, la còpia dels textos, estan prohibits i constituirien una falsificació.

Hi ha 128 convidats/des i cap membre en línia

Segueix-nos